Inmiddels heeft Wilma al diverse referentieteksten voor mij mogen maken. Ik weet nog hoe het startte. Vanuit een tekstschrijver waar ik zeer over te spreken was en ben, die zich ging specialiseren en dus geen referentieverhalen meer maakte, kwam ik bij Wilma terecht…

Ik gaf haar een aardige uitdaging. De hele hoge lat die haar collega had gelegd, minimaal halen, zo mogelijk overtreffen. Na de bestaande verhalen te hebben gelezen, kwam ze resoluut terug. Dit gaat mij lukken!

We hebben in eerste instantie een paar verhalen opgetuigd. Zeer divers van aard, maar wel bedoeld als try-out. Wilma slaagde met vlag en wimpel en daarmee was de basis gelegd voor een meer structurele samenwerking.

Het lukt haar keer op keer de nodige scherpte in teksten te leggen. Nuance, ja, maar ook de kern van het verhaal. De kern die altijd net even iets anders is dan standaard. Maar niet alleen dat, alle door haar geïnterviewde klanten zijn zeer te spreken over Wilma’s professionele maar wel heel prettige aanpak. Persoonlijk en met alle aandacht.

Ik vind het bijzonder, ik vind het speciaal, die persoonlijke touch die zij brengt in de ervaringen van mijn klanten met mijn werk.

Ik dank Wilma voor alles en beveel haar van harte bij anderen aan.

Robert Soethout

Start typing and press Enter to search