Vooruit dan. Even over mij.

Een ghostblogger praat liever niet over zichzelf. Die blijft achter de schermen. En is buitengewoon geïnteresseerd in jouw verhaal. Jouw visie, kennis en kunde. Om dat vervolgens wereldkundig te maken in een creatief, zakelijk of commercieel sterk verhaal.

Maar ja. Je wilt natuurlijk weten met wie je in zee gaat, nietwaar?

Dus vooruit. Over mijzelf.

Ik ben Wilma van Rooijen, eigenaar van TekstNuance. Gevestigd aan de Winterdijk 30B in Waalwijk.

Na jaren van enerverende jobs in het hotelwezen (ik raad het iedereen aan) en de financiële dienstverlening (ik praat je graag bij), ontdekte ik in 2007 als correspondent voor de Weekkrant hoe leuk het is verhalen treffend op te schrijven.

Freelancend voor verschillende kranten, kroop ik weer in de schoolbanken. Onder andere bij de Fontys Hogeschool en het Centrum voor Communicatie en Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht.

Vanaf de eerste dag maakte ik meters met allerhande teksten. Inmiddels richt ik mij vooral op de ondernemers die willen bloggen. Ze zijn ergens steengoed in en delen  graag hun expertise met anderen voor meer naamsbekendheid en nieuwe klanten, maar het ontbreekt aan tijd of inspiratie. Dan is een ghostblogger een uitkomst.

Of ik ook voor jou kan bloggen? Kom maar op!

O, en ik ben natuurlijk ook op LinkedIn te vinden.
Linken?

Lid van:

28bb6436-34e6-41a1-b762-bedf65a514ca

Start typing and press Enter to search